WIE ZIJN WIJ

Graag stel ik mijn schoonouders aan u voor, Valentin Marinov en Rumyana Marinova. Toen in 1989 het communisme in Bulgarije ter val werd gebracht, zagen zij kansen in de chaos en economische hervormingen. Sindsdien hebben ze meerdere eigen bedrijven, die met de tijd en het aantal pogingen steeds succesvoller werden.

 

Hun meest recente project is het ontwerpen, bouwen en managen van Hotel Infinity Park & SPA. Eén van de meest bekende SPA hotels van het land, met vele zwembaden gevuld met mineraalwater uit de bergen.

 

In de afgelopen jaren hebben ze ook veel appartementencomplexen gebouwd aan de kust in Bulgarije. Een groot deel is verkocht, maar er zijn nog een aantal appartementen beschikbaar. Ook zal er in de nabije toekomst gestart worden met de bouw van nieuwe recreatiewoningen.

 

Onze missie is om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. In Nederland wordt momenteel niet genoeg gebouwd om aan de vraag naar recreatiewoningen te voldoen. In Bulgarije wordt nog genoeg gebouwd, en zelfs aan de kust worden redelijke prijzen gevraagd. Wij willen Nederlanders de kans geven om vastgoed te kopen in Bulgarije, als investering of als vakantiewoning. Zonder taalbarrière.

 

Samen met mijn man en dochter heb ik de laatste jaren in Rotterdam en Shanghai gewoond. Op dit moment wonen we in Bulgarije. We helpen mijn schoonouders met verschillende projecten in hun bedrijven. We kunnen hierdoor in Sunny Beach rondleidingen geven. Bij de aankoop en de bijbehorende juridische stappen zal ik ook betrokken blijven en zo veel mogelijk toelichting geven.

 

Bij de koop-verkoop zijn twee partijen van belang; u als koper en de eigenaar/ontwikkelaar, Valentin Marinov. Wij hebben zelf geen rol als tussenpersoon of makelaar en zijn geen partij bij de overeenkomst. We vragen dan ook geen vergoeding; u zal niet geconfronteerd worden met onverwachte kosten. Onze rol is enkel het vertalen van de informatie rondom het aanbod.

 

Graag helpen wij u op weg bij de aankoop van een recreatiewoning aan de kust!

mom & dad picture.jpg

Valentin Marinov
& Rumyana Marinova

 

117234418_3359042334155398_1438590903121106395_n.jpg

Hotel Infinity, Velingrad
 

Bedankt voor uw interesse!

 

Esther Marinov

esther@investiram.nl 

 

& Delyan Marinov

photo Es & D.jpg

Delyan & Esther
 

81662260_919483391787958_3385122003835944960_o.jpg

Hotel Infinity, Velingrad